BURSA / OSMANGAZİ - İnönü Ortaokulu

Nis

Okulumuz bünyesinde başlatılan "Maarifin Yüz Akı Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri" kapsamında Engelsiz Atölyemiz açılmıştır. Projemiz; özel eğitim öğrenciler, dezavantajlı öğrencileri, veli ve öğretmenlerin işbirliği ile yapılacak el sanatları ürünlerinin üretilmesi ile gerçekleştirilecektir. Üretilecek ürünler okulumuzda yapılacak olan kermeste satılacak ve geliri okulumuz dezavantajlı öğrencilerinin yararına kullanılacaktır.

Nis

Başın dik, gözün ufukta, yüzünde tebessüm; daima yürü çocuk.Yürü ki tarihin de seninle birlikte nice yüzyıllara yürüsün… Özgürlüğün, eşitliğin, adaletin  dayanağı  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun!

Mrt

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921'de Milli Marş olarak kabul edilmesiyle "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" nün 103.yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarımızı okulumuzda gerçekleştirdik.